Coachingutbildningar

 

 

Buena Vida samarbetar med Gregor Schill när det gäller utbildningar i Coaching.

 

 

Gregor Schill

- Internationellt certifierad Business Coach och Mental Tränare

- Diplomerad Stressmanager och Teamcoach vid SLH

- Bakgrund som ledare i näringslivet

- Anlitad av SOK inför OS i Peking 2008

 

För dig som söker kortare utbildningar med hög kvalité inom Coaching och Mental Träning har vi två alternativ. Båda utbildningarna är uppdelade på 2+1 heldagar och följs upp av två individuella coachingsamtal per deltagare.

 

 

Coaching för Resultat

Coaching för Resultat ger dig utförlig kunskap om Coaching och hur du kan använda Coaching ur ett ledarskapsperspektiv för att få din omgivning att växa och utvecklas. I din roll som ledare, lärare eller kanske som förälder. Teori och övningar blandas och deltagarna får tillgång till Coachingens viktigaste modeller och verktyg.

 

Denna utbildning kan bokas internt på företag, 6-16 deltagare.

 

Läs mer här.

 

 

The Corporate Athlete

The Corporate Athlete ger dig den Mentala Träningen i koncentrerad form. Vi tittar på hur man, i sin roll med dagliga prestationskrav inom affärslivet, kan använda Mental Träning och Coaching för att både må och fungera ännu bättre. Vinnande tillstånd och vägarna dit är i fokus.

Denna utbildning kan bokas internt på företag, 6-16 deltagare.

 

Läs mer här.

 

Diplomerad Stressmanager

Diplomerad Stressmanager ger deltagarna såväl Coachingens som den Mentala Träningens verktyg och förhållningssätt för att förebygga och förhindra den negativa stressen. Utbildningen är på 2+2+1 dagar och avslutas sedan med ett diplomeringstillfälle. Teori och praktik blandas och deltagarna genomför dessutom ett eget diplomeringsprojekt. Som Diplomerad Stressmanager kan du sedan själv hålla egna kurser såväl externt som internt.

 

Denna utbildning kan bokas internt på företag, 6-16 deltagare.

 

Läs mer här.

 

 

För mer information eller anmälan kontakta oss på mail info@buenavida.se eller telefon 08-650 72 60.