Item ID:
200-5

Documents:

FÖRHANDSBOKA - Stolt, Stark & Säker - En bok om helhetsträning för golfare

375 kr
Available
Not available
.
  Add to cart »
Not available
Product Description:

Tänk om du kunde spela lika bra på golfbanan som du gör på rangen? Tänk om du kunde hantera din nervositet närhelst du behöver det och tänk om du kunde hitta glädjen och harmonin när du spelar och samtidigt prestera precis så bra som du vet att du kan?
Tänk om  du visste hur du blir  Stark, stolt och säker både på och av golfbanan?

 

Efter 25 år som spelare, tränare, coach och med ett besök i näringslivet i ryggen har jag  samlat ihop mina reflektioner, erfarenheter, tips och råd över vad jag tror är nyckeln till att du ska lyckas med just det, att bli en stark, stolt och säker golfare som kan nå precis dit just du vill med din golf.

Nyckeln är inte en enda, utan det handlar om helheten! I golfen hänger allt ihop; din teknik, din fysik, din mentala styrka och maten du stoppar i dig. Och det handlar inte om att du behöver träna som proffsen, det räcker gott att du fokuserar på grunderna, ett steg i taget.

 

I boken hittar du:

  • Grunderna inom teknik, fysik, mental träning och en liten del om kosten
  • Övningar till varje del
  • Mina gästförfattares syn på golfens tekniska grunder, din mentala styrka och hur du äter på bästa sätt under rundan
  • Flera träningsprogram som hjälper dig få ihop helheten till ett recept som du kan ta med dig från boken direkt ut till golfbanan.

 

Känn dig varmt välkommen och trevlig läsning!

 

Jenny Hagman är fd golfproffs och har jobbat som golftränare och coach i över 20 år. Hon har synts i Svensk Golf som en del av golfskolan och i den del som heter Toppform. Hon har jobbat som vd och marknadschef och är idag föreläsare och jobbar som mental tränare, coach och fystränare inom idrott-och ledarskap. Jenny driver också podden Idrott-och ledarskapspodden där du hittar flera av gästförfattarna i boken.  Recommended accessories for this item