Item ID:
250

Documents:

Stolt, Stark & Säker - Ett mentalt träningsprogram för golfare

148 kr
Available
Not available
.
  Add to cart »
Not available
Product Description:

Alla vet hur viktigt det är med den mentala biten för att prestera på topp som golfspelare. Stolt, Stark & Säker - Ettmentalt träningsprogram för golfare är ett grundträningsprogram i mental treäning för dig som vill utveckla dig själv som golfspelare och person.

Att vara mentalt stark betyder att vi behärskar våra tankar, att vi kan vända negativa tankar till positiva och att vi är vår egen bästa vän, i medgång såväl som i motgång. Här får du de praktiska grunderna i hur du lär dig må och prestera på topp!

Träningsprogrammet är intalat och utarbetat av Yamina Enedahl, Licensierad mental tränare och Sveriges första världsrekordhållare i fridykning. Programmet bygger på Fil.dr. Lars-Eric Uneståhls beprövade metodik. Golfprofilen Jenny Hagman författare till boken "Stolt, Stark & Säker - En bok om helhetsträning för golfare" har bidragit med sina kunskaper och erfarenheter som golfproffs och golftränare. Ljudtekniker är Jan-Eric Persson, grundare av Opus3 Records som belönats med en rad priser för sina fina inspelningar. Musikstycket Rising Harmony är komponerat av Yamina Enedahl.
Klarinett: Björn Jansson
Piano: Yamina Enedahl

 Recommended accessories for this item