NLP utbildningar

 

Vi har den stora glädjen att kunna erbjuda er tre olika NLP utbildningar genom Nordic Institute (NIN).

 

NIN - är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom NLP och Mental Träning. De har precis som vi på Buena Vida ett nära samarbete med Skandinaviska Ledarhögskolan.

 

 

NLP är en av de snabbast växande grenarna av den tillämpade psykologin. Hos NIN får du NLP-utbildning i kombination med Mental Träning. Samtliga NLP-tränare är även utbildade i Mental Träning på Skandinaviska Ledarhögskolan, vilket gör dessa NLP-utbildningar unika.

 

 

Pedagogik

NIN arbetar med synliggörande pedagogik som innebär att kursen är en upplevelsebaserad processutbildning som varvar lustfyllda genomgångar, övningar och ger utrymme för egna reflektioner. Genom att du själv testar så får du en personlig upplevelse av NLP som ger dig erfarenheter och personlig utveckling. Vi lägger stort fokus på deltagarnas egen aktivitet och upplevelse. Vårt arbete utgår ifrån kunskapen om ”Att göra är att lära”. Dessutom lägger vi stor vikt vid att varje deltagare på utbildningarna får en personlig handledning inom ramen för utbildningen. 

 

 

Integreringsuppgifter

En av de viktiga delarna av Mental Träning och inlärning är att träna in och integrera kunskaperna i det verkliga livet. Du får därför mellan varje utbildningsmodul integreringsuppgifter att träna på hemma i din egen miljö på jobbet, hos familjen, på fritiden osv.

 

Som en ytterligare del i integrering av kunskaper och erfarenheter får deltagarna uppgifter som ska genomföras mellan kursdagarna och redovisas under kursen.

 

 

Certifieringsorganisation

NIN certifierar sedan 2004 NLP Practitioner och NLP Master Practitioner genom ICNLP International Community of NLP. ICNLP International Community of NLP startades av Joseph O´Connor och Lars-Eric Uneståhl. Joseph O´Connor är en av de mest kända NLP Tränarna. Lars-Eric Uneståhl är den som utvecklat och etablerat den Mentala Träningen. Båda är internationellt erkända och är författare till ett stort antal böcker.

Behovet av en tydlig, internationell, långsiktig och stark organisation som kan garantera kvalité och utveckling behövs då det är många aktörer med olika idéer om NLP utbildningar.

 

Etiska regler och regler för utbildningsstandard

ICNLP International Community of NLP har utformat tydliga etiska regler och regler för utbildningsstandard vilket gör att olika utbildningar kan jämföras. Det innebär att du med ICNLP-certifikat kan välja att vidareutbilda dig internationellt hos andra kursgivare och att du säkerställer att du får de kunskaper du har rätt till.

 

  

Klicka på länkarna nedan för mer information om de utbildningar som Buena Vida kan erbjuda er inom NLP.


För mer information eller anmälan kontakta oss på mail utbildning@buenavida.se eller telefon 08-650 72 60.

 

 
 

NLP Practitioner

   
 
 

NLP Master Practitioner

   
 
 

NLP Trainer