Item ID:
6060

Förhandsboka! En omöjlig fiende

199 kr
Available
Not available
.
  Add to cart »
Not available
Product Description:

Nu har du möjlighet att förhandsboka ditt exemplar av Per Schlingmanns kommande bok "En omöjlig fiende". Alla som förhandsbokar får också sin bok signerad av författaren själv!

 

Landet leds av en kvinnlig statsminister, hennes närmaste medarbetare är också kvinnor. De följer inte den traditionella politiska kartan, utan går sina egna vägar. De är smarta, erfarna och modiga.

Det är valår och ju närmare valet vi kommer, desto hårdare blir kampen. Det nybildade Trygghetspartiet har stigit som en raket, inte minst tack vare sin ledare. En kvinna som väcker sympati, men med en tuff politisk agenda. Opinionssiffrorna visar att de till och med kan vinna valet. Det pågår ett smutsigt men effektivt spel i bakgrunden för att blåsa upp väljarnas oro och vinna deras röster. En serie våldsdåd äger rum frågan är om de har koppling till valet.

En omöjlig fiende är den tredje dramatiska och initierade spänningsromanen om det politiska spelet skriven av Per Schlingmann, mästerstrateg och kommunikatör, och en av skaparna bakom De nya moderaterna. Hans kunskap och insikt gör honom till en av vårt lands obestridliga källor när det gäller att skildra de rafflande striderna mellan politiska krafter under några hektiska veckor inför landets val. Recommended accessories for this item