Item ID:
9000-1

GRAVID på dina villkor: Självmedkänsla för en blivande mamma

69 kr
Available
Finns ej i lagret
.
  Add to cart »
Finns ej i lagret
Product Description:

 

Graviditeten är en av de mest omtumlande händelserna i en kvinnas liv. Du och din kropp skall förvandlas till mamma. Boken Gravid på dina villkor – Självmedkänsla för en blivande mamma hjälper dig att möta den kroppsliga och psykologiska förvandlingen. 

Du får en förståelse för vad som händer i kroppen och lär dig att hantera hormoner, illamående och viktökning. Med hjälp av självmedkänsla blir du lika inkännande och varm emot dig själv, som du drömmer om att bli emot din bebis.

Samma självmedkänsla ger dig de bästa förutsättningarna för att lugna din bebis när han eller hon är orolig. Din trygghet blir din bebis trygghet.

Med boken följer ett antal ljudfiler med övningar i självmedkänsla, självuppskattning, mindfulness och mindful eating anpassade för dig som gravid och mamma. 

Övningarna lägger grunden för det föräldraskap som passar allra bäst för just dig och din bebis – en graviditet på dina villkor.

Om Elin Borg 
Socionomen och mindfulnessläraren Elin Borg driver företaget Well-Aware-ness. Hon är en uppskattad kursledare, förläsare och författare till boken Mindful Eating. Elin är även projektkoordinator och metodutvecklare i projektet Träning för medveten närvaro och resiliens (TMR). 2016 blev Elin mamma till Wilmer, och boken Gravid på dina villkor – Självmedkänsla för en blivande mamma har sin utgångspunkt i hennes egen graviditet. 
 
Denna bok kommer ut i början på oktober.


Recommended accessories for this item